maandag 19 mei 2014

Ricoh participeert in BioFuel programma van KLM

Ricoh Nederland is als partner toegetreden tot het KLM Corporate BioFuel Programma. Deelname aan het programma is een nieuw integraal onderdeel van Ricoh’s intensieve duurzaamheidsstrategie, waarbij ook doelstellingen op het gebied van mobiliteit zijn opgenomen. 

KLM is in 2012 samen met SkyNRG met dit programma gestart met de doelstelling om in 2015 1 procent van alle KLM-vluchten op duurzame biobrandstof uit te voeren en maakte vandaag bekend het programma uit te breiden. De inspanningen van KLM en partners zoals Ricoh komen echter niet alleen ten goede aan het verminderen van de eigen ecologische voetafdruk, maar ook die van het totale luchtverkeer.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor Ricoh. Door deelname aan het BioFuel programma compenseert Ricoh de vluchten van medewerkers vanuit Nederland naar Londen, waar het Europese hoofdkantoor van Ricoh gevestigd is. Ricoh beperkt het aantal vluchten al zo veel mogelijk. Vanuit kosten- en duurzaamheidsoptiek, maar ook omdat niet voor iedere afspraak fysieke aanwezigheid vereist is.

0 reacties:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

 
Copyright (c) 2010 Biogas Nieuws and Powered by Blogger.